Sve mešavine sorti su odnegovane uz pomoć biodinamičkog pristupa proizvodnji vina i tradicionalnih poljoprivrednih metoda. Bez upotrebe veštačkih djubriva ili hemikalija, dobija se ukus, kvalitet i individualnost uz minimalnu intervenciju u vinariji.

Količina: McC McCulloh belo vino proizvedeno na Fruškoj gori u Srbiji. Slanje svih narudžbina u roku od 5 radnih dana

Molim Vas Alo zelite da kupite vino kontaktirajte nas.

coupage.jpg

KUPAŽA 2011

Pravilnim izborom udela svake sorte u kupaži,ovo vino odlikuje punoća vocnih aroma sa udelom zacina i cveća.Procesom odležavanja u vinu su se razvile note vanile,duvana,slatkog drveta i mineralnost.

Služi se na temperaturi 14-16C

Uz vino od hrane lepo se slažu jela sa roštilja ,biftek,curetina,odresci,lazanje,razna variva.

TRAMINAC 

Vino izražene sortne karakteristike; izbalansirano, sa slabo izraženim kiselinama;žuto zelene boje;izražene arome na tropsko voće;breskvu i na začine.

Služi se na temperaturi 9 -11C

Uz vino od hrane lepo se slaže:dagnje ,jegulje,pica,omlet,pohovana ćuretina,meki sirevi izraženije arome,(egzotična kuhinja).

PINOT NOIR

Vino izraženih sortnih karakteristika,izbalansirano,voćno sa notama crvenog voća koje prate arome: cimeta,peperminta i zelenog čaja.Procesom odležavanja razvile su se i note mineralnosti kao i vanile i slatkog drveta.

Služi se na temperaturi 14-16C

Uz ovo vino lepo se slažu jela kao što su:losos (na žaru) i druge ribe, biftek, piletina(pogotovo kuvana u crvenom vinu), pržena i dinstana jagnjetina, sva jela u kojima pečurke karakterišu glavni element ukusa, fazan, patka,...Najbolje su jednostavne i bogate namirnice.

KABERNE SOVINJON/KABERNE FRAN 2012

Kupaža dva vina sa izraženim voćnim stilom (crno bobičasto voće) sa notama cveća i paprike.Procesom odležavanja u vinu su se razvile note vanile ,duvana i slatkog drveta,..

Služi se na temperaturi 15-17C

Uz vino se od hrane lepo slažu jela sa roštilja,biftek,svinjski kare,curetina na podvarku,jela ispod sača.

RIZLING RAJNSKI   

Vino je izraženo sortnog karaktera;zeleno ,žute boje; sa aromama(mirisom) na jabuku;breskvu,ružu ,u pozadini note ljubičice.Balansirano na ukusu sa svežim,izraženim kiselinama.

Služi se na temperaturi 10-12C

Uz ovo vino od hrane lepo se slaže:šunka,kavijar,pašteta od tunjevine,dimnjeni losos,pijani šaran,smuđ u pavlaci,piletina na žaru,sve vrste pečenja,polutvrdi sirevi.